Kiegészítő szöveget is kérhetünk egy névre szóló törölköző rendelésekor

Időnként a legegyszerűbbnek tűnő ajándékötlettel érhető el a legnagyobb siker, így azt mindig érdemes számba venni annak a lehetőségét, hogy valamilyen hétköznapi, használati tárgyat választunk szuvenírnek. Persze ilyenkor célszerű valamivel feldobni az adott meglepetést.

Kiváló választást jelenthet egy névre szóló törölköző is. Fürdőlepedőből sosem elég, ráadásul egyre-másra jelennek meg a szebbnél szebb darabok. Önmagában azonban nem biztos, hogy ajándéknak megfelelően egy ilyen kiegészítő, hacsak nem igazán különleges az anyaga, vagy épp a márkája. Egészen más a helyzet, ha kérünk rá valamilyen feliratot, ettől ugyanis egyedivé válik, ami kulcsfontosságú tényező egy szuvenír kapcsán. Gyakori dilemma, hogy mégis miként kellene eljárjunk egy névre szóló törölköző kiválasztásánál. Nos, elsőként feltétlenül a megajándékozott személyét kell figyelembe vennünk. Ez alapján választhatjuk ki ugyanis a színt és természetesen a méretet is. Gyerekek esetében célszerű lehet valamilyen alapból mintás példány mellett letenni a voksunkat.

Időnként persze nehéz eldönteni, ki milyen árnyalatnak örülne, ekkor a legbölcsebb, ha finoman rákérdezünk, például az ünnepelt kedvenc színére. Amint ezzel megvagyunk, következhet a névre szóló törölköző kiválasztásának legnagyobb kihívást jelentő része, a felirat megtervezése. Régebben csak arra volt lehetőség, hogy egy-egy nevet hímeztessünk az anyagba, ami ugyan célravezető, ám vitathatatlanul rendelkezik némi korláttal. Ma már szerencsére erről szó sincs, hiszen akár több sornyi szöveget is irathatunk, tulajdonképpen csak rajtunk áll, mit tartalmaz majd a névre szóló törölköző. Ez lehet egy szólásmondás, egy közös emlékre utaló mondat, vagy egy megkapó idézet, de akár figurát, vagy egyszerűbb motívumot is kérhetünk, amikor hímeztetünk.