Komfortos apartman Hévíz központjában

Az utazás során szerzett benyomásainkat nagy mértékben meghatározzák nemcsak a programok és az átélt élmények, hanem az is, hogy milyen szálláson pihenjük ki magunkat. A jó szállás mindenkinek mást jelent, azonban a jó ár érték arány, központi fekvés és a kiváló felszereltség a többségnek jellemzően fontos.

Apartman Hévíz belvárosában jó választás lehet, különösen, ha a Lorabel Apartmanház mellett tesszük le a voksunkat. Az apartmanok mindegyike külön lakosztálynak számít, melyek minden fontos dologgal fel vannak szerelve, amik elengedhetetlenek a pihenéshez és az otthonos érzéshez. A szállás nagyon jó elhelyezkedéssel rendelkezik, hiszen mindössze pár perc sétára található a Hévízi tótól, mely a város fő látványossága. Ezenkívül az üzletek, éttermek, boltok is nagyon közel vannak, így kétségkívül az apartman nagyon jó elhelyezkedéssel rendelkezik, gyalogszerrel is könnyen bejárhatjuk a környéket. Ha viszont messzebbre merészkednénk és egy kis aktívitástól sem riadunk vissza, akkor a bicikli kölcsönzés lehet jó alternatíva.

A hosszú, élményekben gazdag napot követően jó érzés egy kicsit megpihenni, a komfortos szálláson relaxálni. A Lorabel Apartmanház mindennel felszerelt, ami ahhoz szükséges, hogy az itt töltött minden perc kényelmesen teljen. Az apartmanokhoz saját WC, fürdőszoba és önálló konyha tartozik. Ezenkívül extra széles, komfortos franciaágyakban pihenhetünk, melyek orvosi matraccal vannak felszerelve a kényelmes pihenés érdekében. Egymagunk, párunkkal vagy akár családdal is megszállhatunk a tágas apartmanokban. A parkolás kamerával őrzött, ingyenes parkolóban valósítható meg, így a gépjármű miatt sem kell aggódnunk. Az itt töltött idő minden perce élvezetes és emlékezetes lehet, hogy aztán feltöltődve, kipihenve térjünk haza.